OVER DE MAAKERIJ

”De details zijn niet de details. Ze maken het ontwerp”

– Charles Eames

Een gevleugelde uitspraak van een groot ontwerper. Een uitspraak waar het gedachtegoed van De Maakerij naadloos bij aansluit. In onze ambacht zijn we altijd op zoek naar verfijning en detaillering omdat dat de meerwaarde schept voor een mooi product.

maatwerk

Met regelmaat horen wij van onze klanten dat we moeilijk in een hokje te stoppen zijn als het gaat om interieurontwerp en onze grote liefde, het ontwerpen en produceren van meubels. Een mooier compliment kunnen we daarom ook niet krijgen, omdat dat precies is wat we willen zijn. Of het nu gaat om een totale inrichting van uw bedrijfspand of woonhuis of een enkelvoudig meubel. Bij ieder project staat de klant centraal om zo samen een perfect passend plan te maken. Bij de producties van onze eigen meubels is het materiaal vaak leidend. Of het nu gaat om een enkelvoudig meubel of grotere aantallen, alles wordt in onze uitgebreid geoutilleerde werkplaats geproduceerd. Naast alle vormen van houtbewerking hebben we ook een aparte afdeling waar staal verwerkt wordt.

unieke meubels

Onze grootste liefde is het hergebruiken van materialen en meubels. We maken hiervan nieuwe (en soms eigenzinnige) gebruiksobjecten. We geloven daarom ook in het cradle to cradle principe. Bijna ieder object is een uniek exemplaar. Als er bij het zien van onze meubels een glimlach verschijnt bij de kijker is ons doel bereikt.

Wegens succes hebben we een webshop waar u de meubels kunt bekijken en kopen.